T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
AFYONKARAHİSAR / SULTANDAĞI - Şehit Yılmaz Tankül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Şehit Yılmaz Tankül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Akpınar Mahallesi, Manolya Sokak No5 Yeşilçiftlik / Sultandağı AFYONKARAHİSAR
Vizyon
Ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğinin bir parçası olarak; hizmetin yürütüldüğü çevrede eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak istiyoruz. 21.yüzyıla layık, son teknolojiyi kullanabilen, geçmişe sadık, geleceğinden korkmayan aydın ve tuttuğunu koparabilen, sabırlı ve birbirini seven gençler yetiştirmek istiyoruz.
Misyon
Biz okulumuz için belirlenmiş olan eğitim-öğretim programını etkili ve verimli bir şekilde uygulamak, bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, öğrencilerin yeteneklerini ihtiyaçlarını uygun bir eğitim hizmeti sunmak, bilgili, becerikli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini olanak tanımak, sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak ve yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Biz ülkemizin geleceği olan gençleri 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek, kültürel değerlere saygılı, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Afyonkarahisar ve Sultandağı bölgemiz için kaliteli ara eleman olarak yetiştirmek için varız. Biz, öğrencilerimizi öz güvenlerini kazandırmak için varız.
Mesleki Uygulama Labaratuvarı :1
Öğretim Şekli :Tam Gün