T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
AFYONKARAHİSAR / SULTANDAĞI - Şehit Yılmaz Tankül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

Başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve ebediyete intikal eden, bu vatan için canını ortaya koymuş aziz atalarımızı rahmet ve minnet ile anarken, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramınızı kutlarız.

Mrt

Cisco Ağ Akademisi Üyesi Olan Şehit Yılmaz Tankül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak; Bilişim Teknolojileri Alanı - Ağ İşletmenliği Dalında öğrenim görmekte olan 10 öğrencimiz  "Siber Güvenliğe Giriş" kursunu tamamladı ve ilk uluslararası sertifikaları aldılar.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi ilçe programımızda emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 109.yılı

Mrt

Dîvânu Lugâti’t-Türk konulu "Deneme Yazma Yarışması"nda 9. sınıf öğrencimiz Elanur BURHAN  il ikincisi olmuştur. Öğrencimizi başarısından ötürü tebrik ederiz.

Mrt

İstiklal Marşımızın şairi Mehmet Akif ERSOY'u kabul gününde rahmet ve minnetle anıyoruz.

Kas

Başta başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun. Geçmişten günümüze emeğini esirgemeyen öğretmenlerimizi ve şehitlerimizi minnetle anıyoruz.

Sağlık Hizmetleri Alanı öğrencilerimiz ve öğretmenimiz Avrupa yolcusu

Kas

Okulumuz öğrencilerine 2021-2023 Trafik Güvenliği Eğitimi Eylem planı çerçevesinde ilçemiz Trafik Denetleme Büro Amirliği tarafından eğitim verilmiştir.

Kas

Atamızı rahmet ve minnetle anıyoruz.

Cumhuriyetimizin 100.Yılı Kutlu Olsun

Ekm

Okulumuz, M.E.B. - Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü’nün uluslararası CISCO firması işbirliği ile 2022 yılından itibaren kurs açma ve sertifika vermeye yetkili "Cisco Networking Academy" olarak hizmet vermeye başlamıştır.

Ekm

2023-2024 Eğitim öğretim yılı tüm öğretmenlerimiz Öğrencilerimiz ve Velilerimize hayırlı olsun.